15.1.2020

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerimiz Robert Kolej Tanıtım Gezisine Katıldılar

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü, ortaokul öğrencilerinin bir üst eğitim öğretim kurumu olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri ve motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla “Lise Gezileri” düzenlemektedir.

15 Ocak 2020 Çarşamba günü 8. sınıflarımız öğrencilerimiz “Lise Gezileri” kapsamında Robert Koleji ziyaret ettiler. Lise gezilerinin öğrencilerde hedef belirleme, lise seçimi ile ilgili karar verme süreçlerini kolaylaştırma, liselerle ilgili gerekli sorgulama ve değerlendirmeleri yapma, lise kültürü ve ruhunu yaşama adına öğrencilerimizi olumlu etkilediği gözlemlenmiştir. Gezilerimiz devam edecektir.