12.6.2019

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu Koromuz “47. Olomouc Koro Festivali ve Yarışması” ında Üçüncülük Ödülü Aldı

28 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti Olomouc şehrinde düzenlenen “47. Olomouc Koro Festivali ve Yarışması” na okul koromuzla katıldık.

Yarışmada koromuz okulunu ve ülkesini başarı ile temsil ederek kendi kategorisinde bronz madalyaya layık görülmüştür.

Öğrencilerimiz yarışma performanslarının dışında festival için hazırlanan Olomouc Meydanı’nda kurulan sahnede diğer korolar ile birlikte performanslarını başarı ile sergilediler. Viyana gezimiz sırasında öğrencilerimiz Avusturyalı Besteci A. Mozart’ın evini ziyaret ettiler, bestecinin eserlerinin esin kaynağı olan büyülü Viyana şehrini gezme fırsatı yakaladılar.

Festivalde emeği geçen, okulumuza üçüncülük ödülünü kazandıran tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.