8.4.2019

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu “Oyuncağımı ve Kitabımı Paylaşıyorum” Sosyal Sorumluluk Projesi

Toplumsal değerlerimizi güçlendirmek, ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek ve paylaşmanın önemini vurgulamak amacıyla İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu öğrencilerimiz ile yürüttüğümüz “Oyuncağımı ve Kitabımı Paylaşıyorum” sosyal sorumluluk projemizi Çanakkale’de yer alan ÇABAÇAM Erken Çocukluk Eğitim Merkezine hediyelerimizi ulaştırarak tamamladık.

Değerli velilerimizin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz sorumluluk projemiz için evde kullanılmayan veya yeni olan oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerini okulumuzda yaptığımız hediye kutularımızda topladık. 2 Nisan 2019 Salı günü ÇABAÇAM’ı öğretmenlerimiz, anaokulu müdürümüz ve okul aile birliği başkanımız ile ziyaret ederek hediye paketlerimizi kendilerine ilettik. Değerli Hocamız Prof. Dr. Ebru Aktan Acar ve ÇABAÇAM ailesinin tüm eğitim gönüllüleri ile keyifli, çok anlamlı ve duygu dolu bir gün geçirdik.

Sosyal sorumluluk projemize katkı sağlayan başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm anaokulu velilerimize ve öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkanımız Ece Öğün’e, Okul Sepeti - Panel Kırtasiyeye ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.


Foto Galeri