30.5.2019

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu Öğrencilerimizle “Yıl Sonu Şenliği ve Resim Sergisi” ni Gerçekleştirdik.

26 Mayıs 2019 Pazar günü okulumuz Orhan Öcalgiray Konferans Salonu’nda velilerimiz anaokulu öğrencilerimizin hazırladığı “Yıl Sonu Şenliği” ni büyük bir keyifle izlediler.

Öğrencilerimizin “Çiko’ nun Faresi’’ adlı Türkçe dramasıyla başlayan şenliğimiz;  Almanca videoları, jimnastik gösterisi ve koro performanslarını sergilemeleriyle devam etmiştir. Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ritim performanslarıyla izleyicilere coşku dolu anlar yaşatmıştır. 5 yaş öğrencilerimiz ilkokula giden yolun ilk basamağını başarıyla tamamlamanın haklı gururu ve heyecanıyla sertifikalarını almışlardır. Öğretmenlerimiz ve velilerimiz gösteri süresince yıl boyu biriktirdiklerini duygu dolu anlar yaşayarak hatırlama fırsatı bulmuşlardır.

Öğrencilerimizin renkli ve yaratıcı çalışmalarıyla oluşturulan resim sergimiz velilerimiz tarafından büyük ilgi görmüştür.