24.9.2019

“İELEV OKUYOR”

İELEV Özel 125.Yıl İlkokul ve Ortaokul öğretmen ve öğrencileri 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında “İELEV OKUYOR”  projesini başlattılar.

“İELEV OKUYOR” projesi kapsamında,  ilkokul  “Okuma Timi”  23.09.2019 Pazartesi günü ilkokul öğrencilerimize  “Neden Okuyoruz?” başlığı ile okumanın önemini ve yararını anlatan bir sunum gerçekleştirdiler. Yıl içinde yapılması planlanan okuma atölyeleri, kitap tanıtımları ve yazar söyleşilerinin olacağını arkadaşlarına bildirdiler.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin her sabah ilk derslerin on dakikasını okuma saati olarak değerlendirmenin heyecanını paylaştılar.

İLKOKUL OKUMA TİMİ