10.1.2019

İELEV Okulları Olarak Psike-İstanbul İş Birliği ile Gerçekleştirdiğimiz 5. Eğitim ve Psikanaliz Sempozyumumuzu Tamamladık

2010 yılından beri İELEV Okulları olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve iki yılda bir gerçekleştirdiğimiz “Eğitim ve Psikanaliz Sempozyumu”, bu yıl 5 Ocak 2019 Cumartesi günü “Okul ve Şiddet” teması ile tamamlanmıştır. İstanbul Erkek Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5. Eğitim ve Psikanaliz Sempozyumumuzda, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü olarak atölye çalışmalarımızı ve olgu sunumlarımızı yaptık. Sempozyumumuzda alanında uzman konuşmacılarımızın katkılarıyla; farklı okullardan öğretmenleri, psikolojik danışmanları, psikologları ve velilerimizi ağırladık. Tüm katılımcılarımıza sempozyumumuza gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.

Bu yılki sempozyumumuz, okulumuzun velilerinden ruh sağlığı çalışanı Saygıdeğer Dr. Onur Saltuk Dönmez anısına gerçekleştirilmiştir. Kendisini saygı ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.