28.10.2022

İELEV Demokrasi Haftası Etkinlikleri - Okul Başkanı ve Yardımcısı Seçimleri

İELEV Özel Ortaokulu Meclisi başkanı adayları, 21 Ekim 2022 Cuma günü seçim öncesi tanıtımlarını yaparak vaatleri hakkında arkadaşlarını bilgilendirdiler. 27 Ekim Perşembe sabahı başlayan başkanlık seçimleri sınıf başkanlarının da birebir destek vermesiyle demokratik bir atmosferde gerçekleşti. Tüm öğrencilerimizin oylarını kullanmasının ardından sandık kurulları oyları tek tek saydı ve kayıt altına aldı. İELEV Özel Ortaokulu Öğrenci Meclis Başkanı 8. sınıf öğrencimiz Yiğit Sedat YILMAZ, ortaokul başkan yardımcısı Mark Leo BAUMGARDNER olurken ilkokul başkan yardımcısı ise Mira ELif SMİTH oldu. 28 Ekim Cuma günü yapılan Bayrak Töreni’nde Meclis Başkanı Yiğit Sedat YILMAZ teşekkür konuşması yaptı. Öğrenci Meclis Başkanı seçimleri ile öğrencilerimiz cumhuriyetin getirdiği demokratik ortamı okulda deneyimleme fırsatı buldular.