11.2.2019

Güvenli İnternet Günü

Güvenli İnternet Günü (GİG), dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle INSAFE/INHOPE ortak ağı tarafından her şubat ayında organize edilmektedir.

Teknolojiyi erken yaşta kullanmaya başlayan öğrencilerimizin internetten güvenle faydalanabilmeleri için okulumuzda yürüttüğümüz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek 11 Şubat 2019 Pazartesi günü, öğrencilerimize yönelik “Güvenli İnternet Günü” etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlikte Bilişim Teknolojileri Bölümü tarafından 5 ve 6. sınıf öğrencilerimize “İnternette Güvende miyim?” sunumu yapıldı. Sunum sonrasında öğrencilerimiz okul duvarlarında yer alan “Güvenli internet kullanımı” konulu artırılmış gerçeklik çalışmalarını incelediler.