3.11.2019

“Gençler Tarih Yazıyor” Projesi Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimizin Tarih Vakfı’ nda Katıldıkları Öğretmen Atölyesiyle Başladı

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmenleri, 27 Ekim Pazar günü Tarih Vakfı’ nda “Toplumsal Tarı·he Bı·reylerı·n Yas¸amlarından Bakmak: Yas¸am Yazını II” projesinin ilk aşaması olan öğretmen atölyesine katıldılar.

Bu yıl “Kadın” teması üzerinden yürütülecek projenin öğretmen atölyesinde; Prof. Dr. Fatmagu¨l Berktay’ ın "Kadın Olmak, Yas¸amak, Yazmak", Erol Ko¨rogˆlu’ nun “Yas¸amı Anlatmak, O¨zgu¨rles¸mek, O¨zne Olmak: Adalet Agˆaogˆlu’ nun O¨lmeye Yatmak Romanında Kadın” ve Fırat Gu¨llu¨’ nün "Tarih Vakfı Egˆitim Ato¨lyelerinde Ne Yapmayı Amac¸lıyoruz?" başlıklı oturumları yer aldı.

Sosyal bilgiler öğretmenlerimiz katıldıkları bu atölyeyle, projede yer alacak öğrencilerle yıl boyunca sürdürecekleri çalışmanın başlangıcını yapmış oldular.