25.2.2021

Faschings - Kahoot!

İELEV Okullarında “Faschings-Kahoot!“ Akşamı Gerçekleşti

İELEV Okulları olarak 25 Şubat 2021 Perşembe “Faschings-Kahoot! Akşamı“ nı  gerçekleştirdik. İki yerleşkemizdeki tüm yedinci sınıf öğrencilerimiz, onlar için özel hazırlanan “Almanca Bilgi Yarışması” na katıldılar.

Etkinliğimizde bizleri heyecan, oyun ve eğlence karşıladı. Etkinliğimizin sonucu olarak gururla bu sıradışı akşamın kazananlarını ilan ediyoruz: İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 7-D sınıfı öğrencilerimizden Kuzey Kurtuldu birinci, İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 7-C sınıfı öğrencilerimizden Duru Becerik ikinci ve İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencilerimizden Kaan Etyemez üçüncü olmuştur.

Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

FASCHINGS-KAHOOT! – ABEND BEI DEN İELEV – Schulen

Es ist wirklich passiert: Am Donnerstag, 25.02.2021, fand unser Online – Faschings-Kahoot! - Abend statt. Alle Schüler der siebten Klassen aus unseren beiden Schulen, İELEV 125. Yıl und İELEV Cağaloğlu, nahmen an diesem besonderen Abend teil.

Es gab Spannung, Spiel und Spaß!

Mit Stolz möchten wir nun die Sieger dieses außergewöhnlichen Abends verkünden:

1. Platz: 125.Yıl Mittelschule 7D Kuzey Kurtuldu

2. Platz: Cağaloğlu Mittelschule 7C Duru Becerik

3. Platz: Cağaloğlu Mittelschule 7A Kaan Etyemez

Wir gratulieren den Siegern und danken allen Teilnehmern!