22.3.2024

Dünya Su Günü’nü Kutladık

Tatlı su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve bu kaynakların sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla 22 Mart 2024 Cuma günü Dünya Su Günü’nü kutladık. Öğrencilerimiz hafta boyunca İngilizce ve sosyal bilgiler derslerinde su kaynaklarının korunması, temiz suyun önemi, dünya tarihinde suyun sebep olduğu sorunlarla ilgili çalışmalar yaptılar.

Cuma günkü törenimizde 6. sınıf öğrencilerimizden Ali Eymen Gençer “Suyla Gelen Medeniyet” konulu araştırmasının sonuçlarını paylaştığı bir sunum yaptı. 7. sınıf öğrencilerimizden Atakan Anıl ise su kaynaklarının kullanımının önemini İngilizce anlattı. Kaynakların sürdürülebilirliği, doğal kaynakların korunması, dünyada giderek büyüyen su sorunu hakkında bilinçlendik ve eyleme geçtik.