27.2.2020

Destination Imagination Dat 2020 Türkiye Turnuvasındaydık!

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Destination Imagination Kulübü öğrencilerimiz ile 27- 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde gerçekleşen “DAT 2020” Turnuvası için Antalya’daydı. Turnuvaya lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinden farklı yaş gruplarının yer aldığı çok sayıda takım katıldı. Dört gün boyunca süren yarışmaya Destination Imagination Kulübü 8. sınıf öğrencilerinden Ege Taluy, Ece Bilgen, Kaan Ofluoğlu, Anıl Deniz Gezer, Gökalp Tekir, Erim Tüfekçi, Kerem Yılmaz; 7. sınıf öğrencilerinden Nil Soysal, Lara Budak, Nisan Kılıç, Ayşe Sorgüven katılmıştır.

Takım çalışması, yaratıcılık ve problem çözme becerilerinin kullanıldığı bir festival havasında geçen dört gün süresince takımlarımız DIelev; “Doğaçlama alanında, Doğa Üstü Güçler” konu başlığı ile “Teknik Alanda Deniz Dibi Temizlik Robotu” ile turnuvaya katılarak turnuvada okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Tüm öğrencilerimizi ve gruba liderlik eden fen bilimleri bölümümüzü kutlar, başarılarının devamını dileriz.