28.2.2019

Destination Imagination Dat 2019 Türkiye Turnuvası’ndaydık!

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Destination Imagination Kulübü öğrencilerimiz ile 21- 22- 23- 24 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen DAT 2019 Turnuvası için Kuşadası’ndaydık. Turnuvaya lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinden farklı yaş gruplarının yer aldığı çok sayıda takım katıldı. Dört gün boyunca süren yarışmaya Destination Imagination Kulübü 8. sınıf öğrencilerinden Cem Baykan, Ali Yaralı; 7. sınıf öğrencilerinden Ayça Ülker, Ece Bilgen, Kerem Yılmaz, Ömer Ardıçdalı, Kaan Ofluoğlu katılmıştır.

Takım çalışması, yaratıcılık ve problem çözme becerilerinin kullanıldığı bir festival havasında geçen dört gün süresince takımımız DIelev; anlık görevlerinin yanı sıra “Para Figürleri” konu başlığı ile ‘’Doğaçlama’’ alanında turnuvaya katılarak turnuvada okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Tüm öğrencilerimizi ve gruba liderlik eden Fen Bilimleri Bölümümüzü kutlar, başarılarının devamını dileriz.