30.10.2019

“Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yılı” nı Büyük Bir Coşkuyla Kutladık

“Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yılı” nı, 29 Ekim 2019 Salı günü “TİM (Türker İnanoğlu Maslak) Gösteri Merkezi ” nde kutladık.

İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Argun’un günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasıyla başlayan törenimiz, İELEV Özel Ana Sınıfı ve İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu öğrencilerinden oluşan koro ile devam etti.

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokul öğrencileri şiir, dans, halk oyunları ile İELEV Özel Ortaokulu öğrencileri de vals, modern halk oyunları törene ahenk katarken İELEV Özel Lisesi öğrencileri de söz korosu ve canlandırma ile “Cumhuriyet Gençleri” olarak törenimizde yer aldılar.

Törenimiz, İELEV Özel 125. Ortaokulu ve İELEV Özel Ortaokulu öğrencilerinden oluşan koro ve onlara eşlik eden İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu dans grubunun gösterisinin ardından  tüm öğrencilerimizin ve izleyicilerimizin “10. Yıl Marşı” nı coşkuyla söylemesi ile sona ermiştir.