26.10.2021

Creative Swap Projesi ile Çevrimiçi Dört Dijital Atölyeye Katıldık

‘‘Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya‘‘ platformunun çevrimiçi değişim programı “Creative Swap“ kapsamında Clara-Zetkin-Oberschule Freiberg Okulu ile gönüllü olarak bir araya gelen 8. sınıf öğrencilerimiz, yürütülen dört farklı proje çalışmasına katıldılar. Öğrencilerimiz, medya kullanımının yeni yollarını deneyip dijital alanda güvenle hareket etmeyi öğrendiler. Öğrencilerimiz, projelerin tamamlanmasının ardından verilen katılım belgelerini teslim almanın gururunu yaşadılar.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Creative Swap

Unsere Schülerinnen und Schüler der 8. Klasse, die im Rahmen des Online-Austauschprogramms „Creative Swap“ der Plattform „Jugendbrücke Türkei-Deutschland“ freiwillig mit der Clara-Zetkin-Oberschule Freiberg zusammengekommen sind, erhielten für ihren erfolgreichen Einsatz ihre Teilnahmebescheinigungen, die sie mit Stolz hochhielten.

Wir gratulieren unseren Schülerinnen und Schülern ganz herzlich und wünschen ihnen weiterhin viel Erfolg