21.6.2019

Cambridge Esol Sertifikaları Verildi

Öğrencilerimiz; Cambridge Üniversitesi Sınav Genel Merkezinin British Side Dil Eğitim Kurumu  ile düzenlediği  Cambridge ESOL sınavlarının birinci basamağı YLE (Young Learners Examinations, Starters,Movers and Flyers),  ikinci basamağı KET (Key English Test) ve üçüncü basamağı PET (Priliminary English Test) sınavlarına katıldılar. Bu sınavlar öğrencilerimizin İngilizce dersindeki kazanımlarını uluslararası bir platformda değerlendirmesini sağlamıştır. Sınavlar 16.03.2019 tarihinde okulumuzda uygulanmış ve bu sınavlara katılan öğrencilerimiz başarıyla sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Sertifikalar, öğrencilerimize karneleri ile birlikte verilmiştir. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.