8.2.2024

Almanca Dersleri Değerlendirildi

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu ve İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulundaki Almanca dersleri, 6-8 Şubat tarihleri arasında değerlendirildi. Profesör Hermann Funk, Almanca Koordinatörü Michael Schopp ve Ayşenur Yavuz, İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu ve İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulunda toplam 25 dersi ziyaret ederek değerlendirdi. Buna ek olarak, her okuldan iki meslektaşla ayrıntılı görüşmeler yapıldı. Bu görüşmelerin ardından detaylı bir rapor hazırlanarak İELEV Yönetim Kurulu ve Eğitim Komisyonunun yanı sıra meslektaşlara sunulacak.

Atılacak adımlar, detaylı görüşmelerin sonrasında ortaklaşa belirlenecek. Daha iyi bir temelle gelişimin her daim daha da iyi bir noktaya taşınmasının hedeflendiği çalışma doğrultusunda, 8. sınıf öğrencilerindeki DSD1 (Deutsches Sprachdiplom I) başarı oranında yükseliş ivmesinin sürdürülmesi planlanıyor. Almanca Koordinatörü Michael Schopp ve Profesör Hermann Funk’ın konuyla ilgili bir plan sunması ve bu planın genel programa eşlik etmesi kararlaştırıldı.