17.10.2019

5 ve 6. Sınıf Öğrencilerimiz Yazar Ferhat Özen ile "Kitaplar ve Biz" Adlı Söyleşide Buluştu

Türkçe Bölümü olarak İELEV Okuyor Projesi kapsamında 17 Ekim 2019 Perşembe günü Yazar Ferhat Özen, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle "Kitaplar ve Biz" adlı söyleşide buluştu.

Ferhat Özen’ in öğrencilerimizle "Neden Okumuyoruz, Neden Okumalıyız, Nasıl Okumalıyız ve Neler Okumalıyız?" başlıkları hakkında yaptığı söyleşi, oldukça keyifli ve bir o kadar da eğiticiydi.

Okuma araştırması alanında on beş yıldır çalışan Ferhat Özen öğrencilerimize söyleşi boyunca; aydınlanmasını iki yüz yıl önce yaşayan Batı ülkelerinin TV’ den kitaba yeniden döndüğünü ve Türkiye’ nin TV’ lerle ve internet ağlarının ortasında "uyuyup kalmaması” gerektiğini vurguladı.