6.4.2024

5. Uluslararası Pera Perküsyon Festivali’nde Öğrencilerimiz Sahne Aldı

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerimiz, ‘’5. Uluslararası Pera Perküsyon Festivali’’ne 6 Nisan 2024 Cumartesi günü katılarak coşkulu performanslarıyla göz doldurdular. Öğrencilerimizin sahne deneyimi ve müzikal yeteneklerini sergileme fırsatı sunabilmelerini sağlayan festivale bu sene ilk kez katılan öğrencilerimizden Zeynep Şişman, Ege Baran Yılmaz, Eren Arıcıoğlu, Kuzey Şenel, Cevher Babil Pasin, Asya Şen, Kuzey Cavit Gönen, Selin Demirbilek, Ariana Kasar, Mehmet Uras Neşeli, Nil Becerik, Kerem Man, Ali Batu, Alp Leo Haviyo, Kerem Aren Işık, Arda Kara, Mert Efe Karabıyık, Fatih Rüzgar Hazar, Can Yurtsever, Ferit Kemal Arslan, Barış Irmak, Elif Argın, Orhan Emir Aydın, Ece Saltek ve Eren Han Eren’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.