26.4.2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı Büyük Bir Coşkuyla Kutladık

İELEV Ailesi olarak 26 Nisan 2019 Cuma günü velilerimizin de katılımıyla okulumuzun bahçesinde oldukça güzel ve anlamlı etkinliklere imza attık.

Günün anlam ve önemine dair konuşmanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ yla başlayan törenimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği çocuklarımızın etkinlikleriyle devam etmiştir.

Törenimizde; 1. sınıf öğrencilerimizin “Şiir Dinletisi”; 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin “Modern Dans Gösterisi”; 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizin “Jimnastik”; ortaokul öğrencilerimizin “Step-Aerobik Grubu” performansıyla izleyicilerin görsel bir şölene tanıklık etmesini sağlamıştır.

Öğrencilerimizin performanslarından sonra panayır havasında gerçekleştirilen etkinliklerle törenimize devam edilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nda törenimize katılarak birlikteliği ile bizleri onurlandıran değerli velilerimize ve İELEV Ailesi dostlarına teşekkür ederiz.