31.3.2022

16. Tübitak Ortaokullar Araştırma Projeleri Yarışmasındaki Büyük Başarımız

28 - 31 Mart 2022 tarihleri arasında 7. sınıf öğrencilerimizden Günseli Dora ARGUN ve Ali Can MENEFŞE, Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Sn. Tuğba TOKÖZ’ün danışmanlığında hazırladıkları “Kendine ve Topluma Saygının Bir Yolu Olarak Toplu Taşıma Araçlarında Oturma Adabı: “Lütfen Empati Kur Adaplı Otur.” başlıklı projeleri ile  “16. TÜBİTAK Ortaokullar Araştırma Projeleri Yarışması”na Marmara Bölgesi genelinde başvuru yapan yüzlerce proje arasında katılma hakkı kazanmıştı.  Dört gün boyunca süren proje sergisi ve yarışmasında öğrencilerimiz projelerini farklı okullardan gelen öğrencilere, öğretmenlere ve akademisyenlere sunma şansı buldular. Yarışma için jüri karşısında etkileyici bir sunum yaparak finale kalan 12 proje arasında Marmara Bölge “ikincisi”olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi ve kendilerine danışmanlık yapan öğretmenimiz Sn. Tuğba TOKÖZ’ü kutluyoruz.