22.3.2019

13.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Marmara Bölge Sergisindeyiz...

7. sınıf öğrencilerimizden Poyraz Nehir ALPTEKİNve Aşkın Bülent İŞMEN, elektronik sigarada kullanılan sıvının içeriğine alternatif bulmayı ve içerdiği kimyasalların kanserojen etkilerini minimuma indirmeyi amaçladıkları “Elektronik NO-Sigara: Elektronik Sıvımızı Patlıcan Özütünden Yaptık, Antioksidan Özellik Kattık, Nikotini Azalttık, Kanserojen Kimyasalları Bir Kenara Attık” adlı projeleriyle, 13.TUBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’ndakimya dalındaki birçok proje arasından Marmara Bölge Sergisi’ne seçildiler. Öğrencilerimizi  kutluyor, kendilerine Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz. Proje danışmanımız Prof. Dr. Sn. Filiz KABAPINAR ve fen bilimleri öğretmenimiz Sn. Gül SÜNER’eemeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.