4.4.2024

13. Uluslararası Pera Müzik Festivali'nde Sahne Aldık

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu olarak öğrencilerimizin uluslararası organizasyonlarda akranlarıyla bir arada bulunduğu etkinliklerde performanslarını sergilemelerini önemsiyoruz ve öğrencilerimizi bu doğrultuda yönlendiriyoruz. İELEV Özel İlkokulu/ Ortaokulu öğrencilerimiz, 04 Nisan 2024 Perşembe günü 13. Uluslararası Pera Müzik Festivali'ne katılarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Kültürel değerlerin tanıtılmasına katkıda bulunmak ve uluslararası müzik kültürü hakkında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen festivalde öğrencilerimiz, birbirinden güzel müzik eserlerini başarıyla seslendirdiler.

Festivalde okulumuzu temsil eden keman branşında Duru Yücel, Helen Yıldırım, Ela Hazal Yılmaz ve gitar branşında Alp Kemik, Hanzade Kirazoğlu, Zeyno İpek, Binatlı Mete Akçakaya, Tuna Cesur, Sait Batu Serinsöz ve Ahmet Akıncı, yetenekleri ve emekleriyle büyük beğeni topladılar. Öğrencilerimiz, festivalin atmosferine kendilerini kaptırarak hem müzik ziyafetine katkıda bulundular hem de izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Öğrencilerimizin başarısından dolayı büyük gurur duyuyoruz. Kendilerini tebrik ediyor, müzik sevgilerinin ve başarılarının devamını diliyoruz.