11.11.2021

10 Kasım’da Ata’mızı Minnet ve Özlemle Andık

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu olarak gerçekleştirdiğimiz anma töreninde, bize emanet bıraktığı değerleriyle Ata’mızı bir kez daha andık. “Beni görmek demek, benim yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” vecizesiyle onun bizlere ışık olan ilke ve inkılaplarını, demokrasiye verdiği değeri ve en karanlık günlerde bile hiç sönmeyen mücadele azmini anladığımızı yineleyerek onun akıl ve bilimi hedef gösterdiği yolunu kendimize rehber kılmaya söz verdik. Türk gençliği olarak, Mustafa Kemal’den devraldığımız cumhuriyet mirasına sahip çıkmaya, çalışarak, üreterek, onun ulusal ve evrensel ideallerini koruyacağımıza bir kez daha ant içtik.