Bizden Haberler< Geri dönün

13.2.2019

TEDxYouth

1984 yılında kısa ama güçlü sunumlar olarak yola çıkan TED; dünyayı daha derinden anlamaya çalışan, her disiplinden ve kültürden insanı ağırlayan küresel bir topluluktur. Fikirlerin gücüne tutkuyla inanan TED kuruluşu, tutumları, yaşamları ve nihayetinde dünyayı değiştirmeyi hedefliyor. “TED.com”da, dünyanın en ilham vermiş düşünürlerinden ve tüm yıl boyunca hem çevrimiçi, hem de TED ve TEDx etkinliklerinde fikirleri ve birbirleriyle etkileşimde bulunmak için meraklı ruhlardan oluşan bir topluluk oluşturuluyor.

İngilizce Bölümü tarafından kurulan TEDxYouth Kulübü, 27 Nisan 2019’da ayında gerçekleşecek “TEDxYouth@IELEV125Çekmeköy” etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Etkinlik kapsamında, değerlerine uygun bir şekilde merak uyandıran ve güçlü bir etkileşim sağlayan konuşmalar gerçekleşmektedir. Hem yurt içinden hem de yurt dışından katılacak olan konuşmacıların paylaşımları, öğrencilerimizin ufkunu açıyor.

Detaylı bilgi için: https://www.tedxyouthielev125.com/