Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• LGS sınav puanını gösteren e-okul sayfası (Okul onayı zorunlu değildir.)
  • Öğrencinin nüfus cüzdanı veya noter tasdikli fotokopisi ve bu belgelerden birinin fotokopisi,
  • Ebeveynlerin nüfus cüzdanları ve fotokopileri (MEB tarafından e-okul sistemine girilmek üzere istenmektedir.)
  • Öğrencinin son 6 ay içerisinde çekilmiş 6 vesikalık fotoğrafı,
  • Ebeveynler boşanmışlarsa velâyet belgesi ve fotokopisi,
  • Kayıt için gelen kişi velâyet hakkına sahip değilse noter onaylı vekalet belgesi ve fotokopisi, M.E.B yönergeleri doğrultusunda kayıt işleminin gerçekleşebilmesi için bizzat öğrencimizin velisi tarafından Öğrenci Kayıt Sözleşmesi’nin imzalanması gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi tamamlanamayacaktır. Anne ve baba boşanmış ise kayıt işlemleri velayet sahibi veli tarafından yapılmalıdır. Eğer işlemler anne ya da baba dışında kişilerce yapılacak ise velileri tarafından verilmiş vekâlete ihtiyaç vardır. Her iki durumda da kayıt anında velayet ya da vekaletin ibrazı gerekmektedir.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu