2019 - 2020 Kayıt Kabul

2019- 2020 eğitim yılı kayıt işlemleri 26. Haziran  - 12. Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Detaylar için Kayıt Kılavuzumuzu ve içeriğindeki ayrıntılı Kayıt Takvimini inceleyiniz.

Kayıt için gerekli belgeler:

1. LGS sınav puanını gösteren e-okul sayfası (Okul onayı zorunlu değildir.)
  2. Öğrencinin nüfus cüzdanı veya noter tasdikli fotokopisi ve bu belgelerden birinin fotokopisi,
  3. Ebeveynlerin nüfus cüzdanları ve fotokopileri (MEB tarafından e-okul sistemine girilmek üzere istenmektedir.)
  4. Öğrencinin son 6 ay içerisinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğrafı,
  5. Ebeveynler boşanmışlarsa velâyet belgesi ve fotokopisi,

Önemli Not:

Kayıt için gelen kişi velâyet hakkına sahip değilse noter onaylı vekalet belgesi ve fotokopisi, M.E.B yönergeleri doğrultusunda kayıt işleminin gerçekleşebilmesi için bizzat öğrencinin velisi tarafından Öğrenci Kayıt Sözleşmesi’nin imzalanması gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi tamamlanamaz. Anne ve baba boşanmış ise kayıt işlemleri velayet sahibi veli tarafından yapılmalıdır. Eğer işlemler anne ya da baba dışında kişilerce yapılacak ise velileri tarafından verilmiş vekâlete ihtiyaç vardır. Her iki durumda da kayıt anında velayet ya da vekaletin ibrazı gerekmektedir.

Burs yönetmeliği ve başvuru formlarına buradan ulaşabilirsiniz.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu