Ara Sınıflara Geçiş Online Sınavı Kayıt Formu

İELEV Okulları Ara Sınıflara Geçiş Online Sınavı detayları için tıklayınız.

• İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu - Çekmeköy 3.sınıf kontenjanımız dolmuştur, ilginiz için teşekkür ederiz.
  • Sınav sadece 4,5,6,7,8 sınıfları için geçerlidir.

Not : Kontenjanlarımızda bir değişiklik olması durumunda bu sayfadan duyurulucaktır. Düzenli olarak ziyaret edip bilgi alabilirsiniz.

Aday Öğrencini Bilgileri
-- Lütfen önce okulu seçiniz --
Veli Bilgileri

Elektronik ortamda tebellüğ etmiş olduğum "Çevrimiçi Öğrenci Kabul Sınavı Hakkında Velilere Yönelik Aydınlatma Metni"ni okuduğumu, anladığımı, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri işleme esaslarına, haklarıma ve taleplerime ilişkin bilgilendirildiğimi; bu bilgilendirme kapsamında kendime ve velisi bulunduğum öğrenciye ait kişisel verilerin Aydınlatma Metni'nde belirtilen ilke, amaç ve yöntemlerle sınırlı kalmak kaydıyla; İELEV Okulları tarafından, yurtdışına aktarılmasına açık rıza gösterdiğimi kabul ve beyan ederim.

Elektronik ortamda tebellüğ etmiş olduğum "Çevrimiçi Öğrenci Kabul Sınavı Hakkında Velilere Yönelik Aydınlatma Metni"ni okuduğumu, anladığımı, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri işleme esaslarına, haklarıma ve taleplerime ilişkin bilgilendirildiğimi; bu bilgilendirme kapsamında kendime ve velisi bulunduğum öğrenciye ait kişisel verilerin Aydınlatma Metni'nde belirtilen ilke, amaç ve yöntemlerle sınırlı kalmak kaydıyla; İELEV Okulları tarafından, yurtdışına aktarılmasına açık rıza göstermediğimi kabul ve beyan ederim. ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu maddeyi seçmeniz halinde online sınavına girme hakkınız olmayacaktır.