Başarılarımız< Geri dönün

7.3.2020

İELEV Robovex Takımı Ödülle Döndü

İELEV Robovex Takımı Ödülle Döndü

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu VEX Kulübü öğrencileri, 7 Mart 2020 tarihinde Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenen “VEX IQ Challenge Turnuvası Türkiye Finalleri” ne ‘’İELEV RoboVex Takımı” ile katılmıştır.

Sadece robotların değil; tasarım sürecinin, mühendislik becerilerinin, STEM projelerinin, işbirlikçi olmanın, diğer takımlar ile birlik oluşturup mücadele etmelerinin yanı sıra paylaşımda bulunmalarının da değerlendirildiği yarışmada takımımız “Stem Research Project Award Ödülü’’ nü alarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştı, Türkiye Finallerinde de okulumuzu en iyi şekilde temsil eden İELEV Robovex takımı burada da “Enerji” ödülünü almaya hak kazanmıştır.

İELEV RoboVex Takımı olarak yarışmaya katılan 6. sınıf öğrencilerimizden Arda Cem Arhan, Çınar Özlü, Vera Nur Yazıcı, Arda Kerem Yılmaz, Ahmet Can Denizci, Kayra Berrak Akkaynak, Rüzgar Hasanreisoğlu 5. sınıf öğrencilerimizden Aybars Kuzu, Yekta Kaan Erdinç’i ve gruba liderlik eden Fen Bilimleri Bölümümüzü kutlar, başarılarının devamını dileriz.


Foto Galeri