Başarılarımız< Geri dönün

12.3.2019

İELEV Robotics Takımı Jüri Ödül Ödülüyle Döndü

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu VEX Kulübü öğrencileri, 2 Mart 2019 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsünde düzenlenen “Vex Robotics Off Season Turnuvası” na ‘’İELEV Robotics Takımı” ile katılmıştır.

Sadece robotların değil; tasarım sürecinin, mühendislik becerilerinin, STEM projelerinin, işbirlikçi olmanın, diğer takımlar ile birlik oluşturup mücadele etmelerinin yanı sıra paylaşımda bulunmalarının da değerlendirildiği yarışmada takımımız finale kalarak yarışmayı altıncı tamamlamış ve ‘’Jüri Özel Ödül’’ ne layık görülmüştür.

İELEV Robotics Takımı olarak yarışmaya katılan 7. sınıf öğrencilerimizden Barkın Özer, 6. sınıf öğrencilerimizden Mert Baykan, 5. sınıf öğrencilerimizden Erkin Zencirci, Arda Kerem Yılmaz, Kayra Berra Akkaynak’ ı ve gruba liderlik eden Fen Bilimleri Bölümümüzü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu