Başarılarımız< Geri dönün

27.12.2019

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımımız “İlçe İkincisi”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımımız  “İlçe İkincisi”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımımız, 16-27 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Okul Sporları Çekmeköy Basketbol Yıldız Erkek İlçe Birinciliği Müsabakaları”na katılmıştır. On iki okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizden Can Şengül, Arda Acıoğlu, Demir Atasoy, Kaan Yakupoğlu, Sarp Yılmaz, Selim Uraz Gedikli, Berk John Türeci, Ege Yörükalp, Yunus Bahadır Erdinç, Ali Şahin, Ege Bulut, Can Öger, Kuzey Bingöl Kaan Okcu, Sarp Uzun’un katılımıyla oluşturulan Yıldız Erkek Basketbol Takımımız; “İlçe ikinciliği” ni elde etmiştir. Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarıların devamını dileriz.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu