Başarılarımız< Geri dönün

25.12.2019

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız ''İlçe Şampiyonu''

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu  Küçük Kız Voleybol Takımımız ''İlçe Şampiyonu''

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız, 17-25 Aralık 2019’da  İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen  “Okul Sporları Çekmeköy Voleybol Küçük Kız İlçe Birinciliği Müsabakaları” na katılmıştır.

On beş okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 6. sınıf öğrencilerimizden Arya Bingöl, Yağmur Yeğmen, Zeynep Erkmen, Defne Mısırlıoğlu, Emine Başak Yılmaz, İrem Batukan, Zeynep Naz İpek, Eda Ökmen ve Cansu Yakal; 7. sınıf öğrencilerimizden Selin Alkan’ın katılımıyla oluşturulan Küçük Kız Voleybol Takımımız; “İlçe Şampiyonu” olmuştur.

Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, bölge müsabakalarında öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.