Başarılarımız< Geri dönün

8.3.2019

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/ Ortaokulundan 10 öğrenci “Dans Et Şarkı Söyle” de

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu 20 yıl aradan sonra, “Dans Et Şarkı Söyle”  isimli 1 perdelik Çocuk Etkinliğini Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi’ nde sergileyecek.

73 çocuktan oluşan İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu’nda, İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu ve Ortaokulundan, Dünya Hakgör (4. Sınıf), Emir Alaydın (5. Sınıf), Hatem Deniz Sezmiş (6. Sınıf), Buse Büyükkarhan (8.sınıf), Nil Soysal (6.sınıf), Berk John Türeci (7.sınıf), Azra Erdoğan (6. Sınıf), Aden Tütenek (8. Sınıf), Doruk Karadağ (6. Sınıf), Mine Son (4. Sınıf) olmak üzere toplam 10 öğrencimiz görev alıyor.

İELEV Okulları olarak yeteneklerini her zaman destekleyeceğimiz öğrencilerimiz “Dans Et Şarkı Söyle” etkinliğinde 10 Mart, 21 Nisan, 19 Mayıs ve 2 Haziran 2019 tarihlerinde görev alacaklar. İELEV Okulları öğrencilerimize, opera ve bale sanatını yaşatacak tüm İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu ve Çocuk Balesi öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Fotoğraf/ Üst sıra soldan sağa: Dünya Hakgör (4. Sınıf), Emir Alaydın ( 5. Sınıf), Hatem Deniz Sezmiş (6. Sınıf), Buse Büyükkarhan (8.sınıf)

Fotoğraf/ Alt sıra soldan sağa: Nil Soysal (6.sınıf), Berk John Türeci (7.sınıf), Azra Erdoğan (6. Sınıf), Aden Tütenek (8. Sınıf), Doruk Karadağ (6. Sınıf),Mine Son (4. Sınıf)