Bizden Haberler< Geri dönün

7.12.2019

Girişimci Öğrenciler Yetiştirmek İsteyen Öğretmenler İnovasyon Zirvesinde Buluştu

7 Aralık'ta İELEV 125. Yıl Çekmeköy yerleşkesinde yapılan eğitimin, ülkenin geleceği olduğuna inanan akademisyenler ile geleceğin eğitimini tasarlamaya çalışan öğretmenlerin paylaşımlarda bulunduğu platformu oluşturmak amacıyla düzenlenen Eğitimde İnovasyon Zirvesi'nin açılış panelinde bu sene Prof.Dr. Erhan Erkut moderatörlüğünde Yelda İpekli, Şafak Altun, Kozan Demircan, Kamuran Uçar vardı. 24'ten farklı sunum ve atölye yapılan zirvede 12 farklı üniversiteden akademisyen, 49 devlet okulu, 96 özel okuldan öğretmenler ve toplamda 400’e yakın eğitimci buluştu. Katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

•  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu