Etkinlikler ve Duyurular< Geri dönün

8.2.2023

Depremin Yaralarını Birlikte Sarıyoruz

İELEV Okulları olarak Çekmeköy kampüsümüzde yer alan 125. Yıl Anaokulu/İlkokul/Ortaokul ve Lisemizde acil ihtiyaçların toplanabilmesi amacı ile Okul Aile Birliği, Okul İdaresi ve Öğrenci Birliği koordinasyonunda hızla eyleme geçtik.

Kışlık kıyafet, hijyenik ped, bebek maması, çocuk bezi, ayakkabı, battaniye gibi acil ihtiyaçları okulumuzda topladık. 100 koli ihtiyaç malzemesini 7 Şubat 2023 tarihinde öğle saatlerinde AKOM’a ulaştırdık.

Değerli İELEV Ailesi, eş zamanlı olarak sizlerden gelen bağışlarla 40 adet büyük ısıtıcı aldık ve bölgeye sevkiyatını sağladık. Isıtıcılar ve koliler 8 Şubat 2023 saat 13.00'te Kahramanmaraş'a ulaştı.

AKUT Derneği’ne ve Ahbap Derneği’ne nakdi bağışlarda bulunduk.

Cağaloğlu kampüsümüzde yer alan İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulumuzda Okul Aile Birliği, Okul İdaresi ve Öğrenci Birliği birlikte çalışıp hazırlayarak Kahramanmaraş Göksun ilçesine ulaşmak üzere 20 ihtiyaç kolisi ve 52 battaniyeyi dün Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yardım tırına yüklediler.