Basında İELEV< Geri dönün

10.5.2019

Alman Hükümetinden Okulumuza Süresiz Destek!

10 Mayıs Cuma günü İELEV Özel Lisemizde Federal Almanya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı içerisinde yer alan Yurt Dışı Alman Okullarından Sorumlu Birimin Başkanı Bay Guido Kemmerling’i ağırladık. İstanbul Federal Almanya Başkonsolosluğu Kültür Ateşesi Bay Meik Clemens Laufer’in kendisine eşlik ettiği ziyarette okulumuzu gezip inceleyen Bay Kemmerling, ders ziyaretlerinde öğrencileri de tanıma şansı buldu.

Okulumuzun eğitim teknolojileri donanımından ve bunların etkin kullanımından etkilenen misafirimiz, aynı zamanda öğrencilerimizin dil seviyeleri hakkındaki izlenimlerinin de beklentisinin çok üstünde olduğunu ifade etti.

İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Argun ve İELEV Eğitim Kurumları A.Ş. Genel Müdürü Kutnu Aktimur’un da katılımlarıyla, Alman hükümetinin okulumuza destek vermesi hususundaki sözleşme, bu kez süresiz olarak, karşılıklı imzalandı.