Başarılarımız< Geri dönün

15.2.2019

1, 2 oder 3 Yarışmasında Birincilik Ödülü Öğrencilerimizin

14 Şubat 2019 Perşembe günü İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 4A sınıfı öğrencimiz Doruk Ulufi, 4B sınıfı öğrencimiz Deniz Keten ve 4C sınıfı öğrencimiz Ayşe Ece Okay; Münih’in ZDF kanalında yayınlanan “1,2 oder 3” yarışmasına katıldılar.

Ana dili Almanca olan öğrencilerin katıldığı Almanya’nın en popüler çocuk bilgi yarışması “1,2 oder 3?” te öğrencilerimiz, Almanya ve Avusturya ile aynı puana ulaştılar ve yarışmadan birincilik ödülüyle ayrıldılar.

Öğrencilerimizi yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Wir sind „1, 2 oder 3“ - Sieger

am 14. Februar 2019 haben die Viertklässler der İELEV Özel 125.Yıl İ.Ö.O., Doruk Ulufi (4A), Deniz Keten (4B) und Ayşe Ece Okay (4C) an der Kinderquizshow „1, 2 oder 3?“ im Münchner ZDF-Studio teilgenommen und mit Deutschland und Österreich die selbe Punktzahl erhalten und somit den ersten Platz erreicht.

„Herzlichen Glückwunsch für die tolle Leistung!“