28.9.2023

Uluslararası Science Cup Around The World 2023’te Büyük Başarı

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu olarak öğrencilerimizin uluslararası etkinlik ve yarışmalarda akranlarıyla birlikte mücadele edebilecekleri gelişim fırsatlarını artırma hedefiyle ilerliyoruz. Bu kapsamda Fen Bilimleri bölümümüzün liderliğinde yürütülen FENEVER akademik takımı, Çekya merkezli uluslararası Science Cup Around The World 2023 yarışmasını Türkiye birincisi olarak tamamladılar ve dünya finallerine katılma fırsatı yakaladılar. Ülke birincilerinin katıldığı dünya finallerinde Fenever takımımız dünya dördüncüsü olarak yarışmayı başarıyla tamamladı.

Türkiye birincisi ve dünya dördüncüsü olarak bizleri gururlandıran "Science Cup Around The World 2023" yarışmasının FENEVER takımı üyelerini ve 7. sınıf öğrencilerimiz Bahar Deren Kılanç, Yiğit Barlas ve Mert Can Tunçer’i yürekten kutluyoruz. Gösteri deneyiyle, Antarktika’daki kutup ışıklarını drama aracılığıyla anlattılar. Jüri üyeleri ile diğer katılımcılara büyülü ve gizemli anlar yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.