Okul Aile İşbirliği

Ev ve okul arasındaki ilişkinin güçlü olması, çocuğunuzun gelişimi ve mutluluğu açısından önemlidir. Okulumuzda, bireysel veli - öğretmen toplantıları belirli aralıklarla düzenlenir. Bu toplantılarda velilerimize, öğrencimizin gelişimi hakkında ayrıntılı bilgiler verilir. Kurumumuz için gizlilik ve bireysel özelliklere saygı çok önemlidir. Bu nedenle görüşme her veli ile ayrı ayrı yapılır.

Görüşmelere ek olarak ara dönem sonlarında verilen Gelişim Raporları, Ara Karneler ve Şube Öğretmenler Kurullarında yapılan tespitler, Veli Bilgilendirme Toplantılarında velilerle paylaşılır.

Okul-veli iletişimi e-posta, SMS, web sitesi ve her hafta gönderdiğimiz Okul Bültenleri aracılığıyla gerçekleştirilir. Velilerimizin okulda yaptığımız etkinlikleri, gezileri ve duyuruları takip edebilmeleri amacıyla e-posta aracılığıyla bilgilendirme yapılır.

Ayrıca bilgi akışını sağlamak için İletişim Dosyası ve Akıl Defteri uygulamalarımızı da sürdürürüz.

2017-2018 1.Dönem Veli Görüşme Günleri İçin Tıklayınız...

• The International Baccalaureate®MEB - Okul Sağlığı
  • İngilizce Drama Kulübü (International Schools Theatre Association)