İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu - Çekmeköy

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu, Ortaokulu İstanbul Erkek Lisesi değerlerini ve kültürünü yeni kuşaklara taşıma ülküsüyle İELEV Okullarının ikinci okulu olarak 2006 yılında İELEV Özel Acıbadem İlköğretim Okulu adıyla eğitim-öğretime başlamıştır. 2009-2010 ders yılında Nişantepe’deki yeni yerleşkesine geçmiş ve İstanbul Erkek Lisesinin 125. kuruluş yılı onuruna okulun adı İELEV Özel 125. Yıl İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir.

Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış 4 dönemlik çalışma takvimi uygulanır. Buna göre bir ders yılı 180 iş gününden oluşmaktadır. Okulumuzda eğitim, tam gün olup 8.10-15.50 saatleri arasında yürütülmektedir.

Okul kütüphanemiz eğitim sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır. Dewey onlu sınıflama sistemine göre düzenlenen kütüphanemizde yer alan kitaplar, kaynaklar, yayınlar açık raf uygulamasıyla doğrudan öğrencilerimizin, eğitim kadromuzun, velilerimizin ve idari çalışanlarımızın kullanımına sunulmuştur.

Eğitim Takvimi ve Tatiller
Sınav Takvimi