Toplam: 774
2.11.2017
Okul Meclisi Başkanı Seçimlerimiz Gerçekleştirilmiştir

Demokratik toplum düzeninin gerçekleşmesi ve devamını sağlanması için bireylerin sahip olması gereken bilincin, sorumluluk ve değerler sistemine saygı duygusunun okul yıllarında öğrencilere kazandırılıp geliştirilmesini amaçlayan “İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu - Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında sürdürülen çalışmalar tamamlanmıştır. Sınıf temsilcisi seçim çalışmaları sınıf rehber öğretmeni gözetiminde 16 Ekim 2017 - 17 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılmış olup 18 Ekim 2017 Çarşamba günü “Okul Meclisi” miz toplanmıştır. Toplantıda demokrasi kültürü ve meclis kavramlarıyla ilgili olarak Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Zümre Başkanımız Nuran Ercan tarafından öğrencilerimiz konuyla ilgili bilgilendirmiş ve “Okul Meclisi Başkanlığı” na aday olan öğrenciler belirlenmiştir. Ardından 23 Ekim 2017 - 25 Ekim 2017 tarihleri arasında öğrencilerimiz, propaganda çalışmalarını yapmışlardır. 26 Ekim 2017 tarihinde “Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı” için oy kullanma işlemi başlamış ve gün içerisinde tüm öğrencilerimiz oylarını kullanmışlardır. Öğrencilerin oy kullanma süreci sona erdikten sonra aynı gün oy sayım işlemi gerçekleştirilmiştir. Oy sayım işlemleri sonucunda Özel 125. Yıl İlkokulu Okul Öğrenci Meclis Başkanımız 4B sınıfı öğrencilerinden Ege Kuzey Atay, Özel 125. Yıl Ortaokulu Okul Öğrenci Meclis Başkanımız 8C sınıfı öğrencilerinden Sezer Can Kabataş olmuştur. Öğrencilerimize başkanlık çalışmalarında başarılar dileriz.

Toplam: 774