Toplam: 827
19.4.2018
İELEV’ de Sanat Haftası

Dünya Sanat Günü’ nü bir hafta boyunca birbirinden keyifli etkinlikler ile kutladık: 16 Nisan 2018 Pazartesi günü 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle “Roma Sanatı ve Genel özellikleri” konulu sunumumuzla Sanat Haftamızın açılışını yaptık. Ardından 1. sınıf öğrencilerimizle “Seramik Boyama Atölyesi” ve öğle teneffüsünde de tüm öğrencilerimizle kitap ayracı ve bardak tasarımı atölyeleri yapılmıştır. 17 Nisan 2018 Çarşamba günü İllüstrasyon Sanatçısı ve Yazar Berna Konyalı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizle resim sanatı ve kitap resimleme üzerine keyifli bir söyleşi sonrasında ise workshop çalışması yapmıştır. Bunun yanı sıra anaokulu öğrencilerimizle “Tebeşirle Duvar Boyama”, 3. sınıf öğrencilerimizle “Ahşap Çerçeve Tasarım Atölyesi”, öğle teneffüsünde de tüm öğrencilerimizle “Ebru Atölyesi” gerçekleştirilmiştir. 18 Nisan 2018 Çarşamba günü sanat duayeni Ressam Gülseren Südor; 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle sanat yaşamı ve eserleri üzerine bir söyleşi, 8. sınıf öğrencilerimizle “Nasıl bir gelecek hayal ediyoruz?” teması ile bir workshop çalışması yapmıştır. Aynı gün 2. sınıf öğrencilerimizle “Maske Tasarım Atölyesi”, öğle teneffüsünde de tüm öğrencilerimizle “Çerçeve Tasarım Atölyesi” gerçekleştirilmiştir. 19 Nisan Perşembe günü 4. sınıf öğrencilerimizle Sakıp Sabancı Müzesinde “Resim Koleksiyonu, Kitap Sanatları ve Hat Koleksiyonu” nu kapsayan bir gezi düzenledik. Öğle teneffüsünde de tüm öğrencilerimizle “Taç ve Maske Atölyesi”, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizin kendi seçtikleri bir sanat eserinden esinlenerek tasarladıkları birbirinden renkli ve yaratıcı kostümleri sundukları defile ile de Sanat Haftamızın kapanışını yaptık.

Toplam: 827