29.3.2019

Yaşasın “Minti”!

25 Mart 2019 Pazartesi günü Minticity karakteri “Minti”, İELEV Özel 125. İlkokulu/ Ortaokulu öğrencilerimizi ziyaret etmiştir.

Minticity etkinliği sırasında en çok “Mintos” a sahip olan üç öğrencimizden 5B sınıfı öğrencimiz Cansu Yakal birincilik; 5A sınıfı öğrencimiz Bilge Tıkıl ikincilik; 5A sınıfı öğrencimiz Zeynep Erkmen ise üçüncülük ödülünü almıştır. Ardından tüm öğrencilerimiz “Minti” ile keyifli zaman geçirmişlerdir.

Hurra, „Minti“ ist da!

Der Hauptcharakter „Minti“ aus Minticity hat am 25. März 2019 unsere Schule besucht. Die drei Schüler, die die meisten „Mintos“ hatten, haben ihre Preise erhalten. Den ersten  Platz hat Cansu Yakal aus der Klasse 5B, den zweiten Platz Bilge Tıkıl aus der Klasse 5A und den dritten Platz Zeynep Erkmen aus der Klasse 5A bekommen. Die Schüler haben mit „Minti“ eine amüsante Zeit verbracht.