25.9.2023

Yaşasın Masallar!

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu Türkçe bölümü olarak "Masallar; çocukların duygu dünyalarının, hayal güçlerinin, sözcük dağarcıklarının ve en önemlisi de dil becerilerinin geliştirilmesinde etkilidir." düşüncesiyle ilerliyoruz. Bu bakış açısıyla 25 Eylül Pazartesi günü 5. sınıf öğrencilerimiz arasında Yaşasın Masallar Yarışması’nı gerçekleştirdik. Onları masalların derin dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkardık.

Her sınıftan seçilen iki, toplamda sekiz öğrenci; farklı iki grupta yer alarak kendi sınıf seviyelerini temsil etmeye hak kazandılar. Yarışma boyunca iki grubumuz da özverili bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, yarışma süresince jüri üyeleri ve sınıf arkadaşlarının karşısında oldukça heyecanlı dakikalar geçirdi ve tatlı bir rekabetin içinde eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı.