Haberler< Geri dönün

15.6.2017

Öğrencilerimiz Sponsorlu Yürüyüşle Yardımlaşmanın Güzelliğini Yaşadılar

İELEV Özel Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 8 Haziran Perşembe günü Belgrad Ormanı'nda gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlamak amacıyla bir yürüyüş gerçekleştirdi. Öğrencilerin belirledikleri ve amaçları doğrultusunda ikna ettikleri sponsorların her kilometre için belirli miktar para ödediği yürüyüşün sonunda toplanan gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği merkez şubesinde başkan yardımcısı Nihal Kızıl Öztorun’a teslim edildi.

Öğrencilerimiz, hep birlikte yürüyüş yaparak sağlıklı bir gün geçirmekle kalmadılar, takım halinde hareket ederek sosyal yardımlaşma bilincine de sahip olduklarını gösterdiler. Bu yolla yardıma ihtiyacı olan küçük öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için güzel bir adım atarak tüm yaşamları boyunca anımsayacakları bir deneyim kazandılar. Yürüyüş parkurunu ikinci kez yürüyerek daha fazla gelir elde etmeye çalışan öğrencilerimiz, daha sonra piknik yaparak yorgunluk attılar.

Sadece akademik yönü güçlü öğrenciler değil aynı zamanda toplumun ve çevrenin ihtiyaçlarına duyarlı, sorumluluk duygusu ile eyleme geçen öğrenciler yetiştirmek amacıyla yola çıkan İELEV lisesi, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi buluşturmaya devam edecektir.


Foto Galeri