Haberler< Geri dönün

10.1.2017

Öğrencilerimiz Kayak Yarışmalarından Dereceyle Döndüler

6 - 7 Ocak tarihlerinde Erzurum Palandöken Sway Otel’in pistlerinde, Alp Disiplini Kayak ve Snowboard dallarında düzenlenen “Okullararası İstanbul İl Birinciliği Yarışmaları”na İELEV okullarından İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 5D sınıfı öğrencisi Erim Tüfekçi, İELEV Özel Lisesi hazırlık sınıfı öğrencisi Peri Tüfekçi, İELEV Özel Lisesi hazırlık sınıfı öğrencisi Can Cemil Telli katıldılar.

6 Ocak tarihinde Slalom disiplininde düzenlenen yarışmalarda Erim Tüfekçi, kayak branşı “Minik Erkek” kategorisinde il ikinciliğini; Peri Tüfekçi, kayak branşı “Genç Kız” kategorisinde il ikinciliğini; Can Cemil Telli, snowboard branşı “Genç Erkek” kategorisinde il birinciliğini elde ettiler.

7 Ocak tarihinde ise kayak branşı “Büyük Slalom” disiplininde düzenlenen yarışmalarda Erim Tüfekçi, “Minik Erkek” kategorisinde il üçüncülüğünü elde ederek kombine sonuçlarda il ikinciliğine; Peri Tüfekçi, “Genç Kız” kategorisinde il birinciliğini elde ederek kombine sonuçlarda il birinciliğine ulaşmayı başardılar.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.