İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu

Apple Seçkin Okulları (Apple Distinguished Schools), Apple'ın öğretim ortamı vizyonunu gösteren, liderlik ve eğitimde mükemmellik merkezleri olarak tanımlanır. Bu okullarda, öğrenciler yaratıcılık, iş birliği, eleştirel düşünme gibi 21. Yüzyıl becerilerini geliştirmek için Apple ürünlerini kullanılır. Apple Seçkin Okulları, eğitimde sürekli yeniliğin doğru planlama, uygulama ve tekrar gerektiren kesintisiz bir süreç olduğunu gösteren örnek okullardır. İELEV Okulları, 2014-2015 eğitim öğretim yılında birebir iPad programı başlatarak dünyanın en yenilikçi okulları arasına girmiş ve 2018’de Apple Distinguished School olarak kabul edilmiştir. Böylece Apple’ın teknoloji ile öğrenim vizyonunu yansıtan, eğitimde liderlik ve mükemmellik açısından dünyanın en yenilikçi okulları arasında yer almıştır.

İELEV Okulları, Apple Distinguished School olarak tüm paydaşlarıyla birlikte teknolojik olarak zengin olan ortamların öğrenim hedeflerini nasıl desteklediği hakkında net bir vizyona sahiptir. İELEV Okullarında okul liderleri, Apple teknolojisi ile öğrenim vizyonlarını gösterirler, eğitimciler ise güçlü öğrenme deneyimleri oluşturmak için iPad, MacBook, güçlü eğitsel uygulamalar, Multi-touch kitaplar ve diğer dijital öğrenim nesnelerini kullanırlar. İELEV Okullarında öğrenciler, birebir iPad programı ile teknolojinin etkin, verimli ve etik kullanımını öğrenerek 21. yüzyıla hazırlanırlar.

İELEV Okulları Apple Distinguished School Belgemiz için tıklayınız