10.4.2019

Keman Öğrencilerimiz “Pera 9. Uluslararası Müzik Festivali”ndeydi

Geleceğin çağdaş sanatçı adaylarını bir araya getirmek, gençlerin klasik müziğe ilgi ve sevgilerini artırabilmek, gençlere gelecekte benzer ulusal ve uluslararası müzik etkinliklerinde başarılı olmalarını sağlayacak tecrübeler kazandırmak amacıyla düzenlenen “9. Uluslararası Müzik Festivali” ne okulumuz keman öğrencileri ile katılım sağlanmıştır.

Festivalde 4B sınıfı öğrencilerimizden Zeren Sözmen, 4C sınıfı öğrencilerimizden Nehir Sözmen, 5C sınıfı öğrencilerimizden Yağmur Yeğmen, Rüya Günal ve Derin Sözer, 5D öğrencilerimizden Bennu Nehir Bulut, 6A sınıfı öğrencilerimizden Melisa Çakıroğlu ve Eylül Sert, 6C sınıfı öğrencilerimizden İda Sanaktekin ,7C sınıfı öğrencilerimizden Ece Dilek ve Melisa Yoluaçık, 7D sınıfı öğrencilerimizden Ece Lara Kocakuşak’ a festival komitesi tarafından başarı sertifikaları verilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize sanat yaşantılarında başarılar diliyoruz.