29.3.2019

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu/ İlkokulu/ Ortaokulunda Velilerimizle Pedagoji Okulu Kapsamında Yapılan “Evdeki Ergenle Yaşamak” ve “Meslek Seçiminde Ailenin Rolü” Konulu Grup Çalışmalarını Tamamladık

İELEV Okullarında geleneksel hâle getirilen “Pedagoji Okulu” veli grup çalışması, İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu/ İlkokulu/ Ortaokulunda 20 Mart ve 27 Mart 2019 Çarşamba günleri, 10.00 - 12.00 saatleri arasında “Evdeki Ergenle Yaşamak” ve “Meslek Seçiminde Ailenin Rolü” konu başlığıyla yapılmıştır.

Hiç şüphesiz, anne baba olmak dünyada yaşanabilecek en güzel ve en kutsal duygulardır. Ebeveyn olma rolünüze ışık tutmak ve yeni bakış açıları göstermek amacıyla Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü olarak çocuk ile doğru iletişimi temel alan, çocuk yetiştirme sürecinde size yardımcı olacak bilgilerin deneyimler üzerinden paylaşıldığı çalışmamıza katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.