Haberler< Geri dönün

14.6.2018

İELEV Kariyer Günleri

Kariyer planlamalarına ışık tutması maksadıyla 13 Haziran Çarşamba günü Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Markus C. Slevogt, Almanya-Türkiye ve Avrupa-Türkiye ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalarda bulunan Konrad-Adenauer-Vakfı Türkiye Temsilcisi Cem Akdağ ve İELEV Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Prof. Dr. Ata Anıl’ın katılımlarıyla “Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleştirildi. İnteraktif geçen bu etkinlikte konuklar kendi kariyer hikayelerini paylaşarak IELEV Özel Lisesi öğrencilerine ilham verdi.

IELEV „Karrieretag“

Um unsere Schülerinnen und Schüler in ihrer Karriereplanung zu unterstützen, wurde am Mittwoch, den 13.06.2018 am IELEV - Gymnasium ein Karrieretag organisiert. An dieser interaktiven Veranstaltung haben Dr. Markus C. Slevogt, Präsident der Deutsch -Türkischen Industrie- und Handelskammer, Cem Akdağ, Vertreter der Konrad-Adenauer-Stiftung in der Türkei, die für die Stärkung der Beziehungen zwischen Deutschland und der Türkei sowie Europa und der Türkei zuständig ist, und Prof. Dr. Ata Anıl, Zahnarzt sowie Mitglied des IELEV - Vorstands, von ihrer Karrierelaufbahn berichtet und unsere Schülerinnen und Schülern damit sehr inspiriert.