5.4.2019

Hyun Sook Tekin & Satoko Mimura Piyano Konseri ile Klasik Müzik Şöleni

Hyun Sook Tekin ve Satoko Mimura 3 Nisan 2019 Çarşamba günü okulumuzda piyano konserleri gerçekleştirdiler.

Gündüz ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf; ortaokul 5, 6 ve 7.  sınıf öğrencilerimize klasik müzik bestecileri ve klasik müzik dönemlerini güzel eserlerden kesitler ile tanıtan piyano ikilisi, akşam ise Brahms’ ın  “Macar Dansları”  ile tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi klasik müzik ile unutulmaz bir yolculuğa çıkardı.

Akşam düzenlenen konserimizin tüm geliri kardeş okulumuz Gümüşdere İlkokulu ve Ortaokulunun öğretim materyallerinin edinimi için bağışlanmıştır.

Konsere katkılarından dolayı başta piyano sanatçıları Hyun Sook Tekin & Satoko Mimura ile tüm İELEV 125. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ederiz.